100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / BA・BU・MI !! ~Sticky Type~

BA・BU・MI !! ~Sticky Type~

De BA-BU-MI verwijst naar die moederlijke types: ze zijn niet alleen vrolijk, geduldig en zorgzaam - ze geven ook de beste knuffels. Zie je al voor je hoe die grote, zachte borsten tegen je aan drukken?

Maar de prachtige vrouw op de verpakking is tot veel meer in staat dan alleen knuffels... Deze onahole, ontworpen door Toysheart, heeft een simpele ingang waarachter een zeer interessante tunnel schuilgaat. De tunnel is maar 10 cm lang, maar is bedoeld om uitgerekt te worden: in plaats van in- en uit te stoten, plaats je deze onahole over je penis en trek je de onderkant naar beneden.

Om je wat meer details over het ontwerp van de tunnel te geven: na de ingang is er een kleine ruimte die glijmiddel vasthoudt en opnieuw aanbrengt, zoals bij veel andere onaholes van ToysHeart. Daarna begint het echte plezier: een soepele wig aan de bovenkant en twee mild geribbelde zijkanten zorgen voor een hart-vormige tunnel die verschillende soorten stimulatie geeft, afhankelijk van hoe je het speeltje draait. De binnenkant is bedekt met verschillende geribbelde bobbels die langs je zullen glijden, terwijl je het speeltje tot het uiterste uitrekt. Het vervolg van de tunnel heeft een relatief open ontwerp, met twee stimulerende genotsbobbels. De wanden aan de binnenkant en de achterkant zijn vrij dik, wat deze compacte onahole nog fijner maakt!

Rekbaar en duurzaam materiaal

Als je bekend bent met ToysHeart, had je misschien al geraden dat ze hun VirginSkin materiaal hebben gebruikt voor deze onahole. Dit hoogwaardige, gepatenteerde materiaal voelt zacht aan, net als echte huid, maar is ook ontzettend rekbaar en duurzaam.

BA-BU-MI Afmetingen

Onahole lengte: 12 cm
Tunnel lengte: 10 cm (maar ontworpen om uitgerekt te worden)
Tunnel breedte: 1.2 cms (maar ontworpen om uitgerekt te worden)
Materiaal: VirginSkin
Geproduceerd in Japan door ToysHeart 

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 235,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 100,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: BA・BU・MI !! ~Sticky Type~
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.