Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 39,95

Zet op verlanglijst

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 23:00 besteld ? morgen in huis.
  • 30 dagen niet goed geld terug garantie

Alchemist’s Atelier

ToysHeart heeft zichzelf overtroffen met deze luxueuze onahole. Van de verpakking tot het unieke glijmiddel, en natuurlijk de onahole zelf: alles is handgemaakt met zorg en aandacht, rond het thema van een sexy alchemist.

Alchemist’s Atelier Onahole Verpakking

Alleen al de illustratie op de doos is genoeg om je fantasie tot leven te wekken: een prachtig, intelligent uitziend meisje zit op de grond van haar laboratorium en experimenteert met verschillende elixers en brouwsels. Ze heeft aantekeningen gemaakt, haar onderzoek gedaan, en heeft eindelijk iets gemaakt dat perfect is voor haar behoeftes... Het enige wat ze nog nodig heeft, is iemand om het mee uit te proberen. Wil jij haar helpen?

De rest van de verpakking is even doordacht ontworpen, met alchemische diagrammen en tekeningen die perfect bij het thema passen. Er is een plastic inzet om de onahole veilig te houden die je kunt blijven gebruiken om het speeltje in te bewaren, als je dat wilt.

Een speciaal brouwsel: Rozemarijn glijmiddel

ToysHeart heeft een 120ml flesje met glijmiddel op waterbasis meegeleverd om het alchemistische toverdrankje voor te stellen. Dit dikke glijmiddel is gemaakt met rozemarijn-extract en heeft een heerlijke kruidengeur die je zintuigen prikkelt en je bloed doet stromen. Geur is een onze meest onderschatte zintuigen, en de juiste of verkeerde geur kan een enorm effect op ons hebben. Bovendien is onze reukzin nauw verbonden met ons geheugen. Nadat je dit glijmiddel een paar keer hebt gebruikt om mee te masturberen, kan de geur alleen al genoeg zijn om je een erectie te bezorgen. Dit komt doordat je de geur hebt geassocieerd met deze heerlijk stimulerende onahole.

De onahole

De Alchemist's Atelier Onahole weegt 330 gram en heeft een gestroomlijnd ontwerp met een vereenvoudigde gleuf aan de voorkant die je naar de opening leidt.

De binnenkant heeft enkele zeer verschillende texturen. Hoewel er iets te zeggen is voor de kleine, gedetailleerde texturen van sommige onaholes, is er iets onweerstaanbaars aan onaholes waarbij je de verschillende gebieden van elkaar kunt onderscheiden. Direct na de opening bevindt zich een wijd, plat gedeelte dat niet veel stimulatie toevoegt, maar wel het glijmiddel bij iedere stoot opnieuw verdeelt. Daarna begint de tunnel pas echt: na een strakke doorgang kom je bij een gedeelte met vier grote genotsbobbels, elk bedekt met kleine ribbels voor extra grip. Daarna vernauwt de Alchemist's Atelier Meiki weer iets naar een smal pad, dat bedekt is met nog kleinere ribbels. Aan het einde van het pad wacht een laatste doorgang op je. Een reeks uitgesproken bobbels zijn in een strakke cirkel geplaatst, en als je hier doorheen duwt kom je uit in de laatste ruimte, waar enkele wervelende plooien zacht je eikel masseren.

The Alchemist’s Atelier Onahole Samenvatting

Deze onahole heeft een sterk thema, maar leunt daar niet te veel op. Zelfs als dit speeltje in een witte doos zou zitten, zouden we het je nog aanraden. De afwisselende structuur van de tunnel gecombineerd met het unieke rozemarijn glijmiddel zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

The Alchemist’s Atelier Onahole Kenmerken

Onahole lengte: 15 cm
Tunnel lengt\e: 13.5 cm
Gewicht: 330 gram
Inclusief 120 ml flesje geparfumeerd glijmiddel op waterbasis
Merk: ToysHeart

Extra informatie

MerkToysheart