Alchemist's Atelier Onahole

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Alchemist's Atelier Onahole

Alchemist’s Atelier

ToysHeart heeft zichzelf overtroffen met deze luxueuze onahole. Van de verpakking tot het unieke glijmiddel, en natuurlijk de onahole zelf: alles is handgemaakt met zorg en aandacht, rond het thema van een sexy alchemist.

Alchemist’s Atelier Onahole Verpakking

Alleen al de illustratie op de doos is genoeg om je fantasie tot leven te wekken: een prachtig, intelligent uitziend meisje zit op de grond van haar laboratorium en experimenteert met verschillende elixers en brouwsels. Ze heeft aantekeningen gemaakt, haar onderzoek gedaan, en heeft eindelijk iets gemaakt dat perfect is voor haar behoeftes... Het enige wat ze nog nodig heeft, is iemand om het mee uit te proberen. Wil jij haar helpen?

De rest van de verpakking is even doordacht ontworpen, met alchemische diagrammen en tekeningen die perfect bij het thema passen. Er is een plastic inzet om de onahole veilig te houden die je kunt blijven gebruiken om het speeltje in te bewaren, als je dat wilt.

De onahole

De Alchemist's Atelier Onahole weegt 330 gram en heeft een gestroomlijnd ontwerp met een vereenvoudigde gleuf aan de voorkant die je naar de opening leidt.

De binnenkant heeft enkele zeer verschillende texturen. Hoewel er iets te zeggen is voor de kleine, gedetailleerde texturen van sommige onaholes, is er iets onweerstaanbaars aan onaholes waarbij je de verschillende gebieden van elkaar kunt onderscheiden. Direct na de opening bevindt zich een wijd, plat gedeelte dat niet veel stimulatie toevoegt, maar wel het glijmiddel bij iedere stoot opnieuw verdeelt. Daarna begint de tunnel pas echt: na een strakke doorgang kom je bij een gedeelte met vier grote genotsbobbels, elk bedekt met kleine ribbels voor extra grip. Daarna vernauwt de Alchemist's Atelier Meiki weer iets naar een smal pad, dat bedekt is met nog kleinere ribbels. Aan het einde van het pad wacht een laatste doorgang op je. Een reeks uitgesproken bobbels zijn in een strakke cirkel geplaatst, en als je hier doorheen duwt kom je uit in de laatste ruimte, waar enkele wervelende plooien zacht je eikel masseren. 

The Alchemist’s Atelier Onahole Samenvatting

Deze onahole heeft een sterk thema, maar leunt daar niet te veel op. Zelfs als dit speeltje in een witte doos zou zitten, zouden we het je nog aanraden. De afwisselende structuur van de tunnel gecombineerd met het unieke rozemarijn glijmiddel zorgen voor een onvergetelijke ervaring. 

The Alchemist’s Atelier Onahole Kenmerken

Onahole lengte: 15 cm
Tunnel lengt\e: 13.5 cm
Gewicht: 330 gram
Inclusief gratis glijmiddelsample en droogstick
Merk: ToysHeart

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 330,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 135,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Alchemist's Atelier Onahole
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.