This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / A girl who is school club manager

A girl who is school club manager 

Toy’s Heart is een van de grootste spelers in de Japanse onaholemarkt, en ze produceren consistent geweldige producten van betrouwbare kwaliteit. Ook deze onahole is geen uitzondering!

Verpakking

Op de doos staat een illustratie van een blozend meisje in een weinig verhullende outfit. Volgens de beschrijving werkt ze hard, en behaalt ze niet alleen goede resultaten voor zichzelf maar bestuurt ze ook verschillende schoolclubs en inspireert ze anderen.

Tunnel

De buitenkant van deze onahole ziet er vrij simpel uit, met geen overbodige franjes. De ingang is een brede groef die het erg gemakkelijk maakt om naar binnen te glijden. Als je er per ongeluk uitschiet ga je zo weer naar binnen! De gladde buitenkant zorgt er ook voor dat de ingang makkelijk schoon te maken is.

De binnenkant is natuurlijk waar het écht om gaat! De binnenkant van de Girl Who Is School Club Manager is bedekt met grote zachte noppen die over je heen glijden en je van alle kanten stimuleren. Op en neer voelt goed met dit ontwerp, maar de bedoeling is dat je het ook ronddraait. Experimenteer ermee en kijk wat het beste voelt voor jou! De symmetrische noppenstructuur ziet er misschien niet heel interessant uit maar het kan je toch op allerlei verschillende manieren stimuleren.

Hoewel de Girl Who Is School Club Manager geen speciale vacuümkamer heeft kan het dankzij het gesloten ontwerp toch een mild vacuum geven. Knijp de lucht er uit voor je het penetreert en voel het speeltje aan je zuigen!

Materiaal

Deze onahole is een enkellaags TPE ontwerp. Het materiaal is volledig lichaamsveilig en voelt geweldig aan: de buitenkant voelt zacht, net als echte huid, en het materiaal warmt snel op. Als je de onahole al direct op lichaamstemperatuur wil hebben kun je hiervoor een onahole warmer gebruiken, deze warmt de onahole op tot een realistische 37 graden.

Schoonmaken

Het schoonmaken van deze onahole is redelijk simpel. Spoel de Girl Who Is A School Club Manager zorgvuldig uit onder de kraan en gebruik eventueel wat milde zeep. Laat er zo veel mogelijk water uit lopen en breng tot slot een absorberend stuk stof in om de laatste beetjes vocht op te nemen. Eventueel kun je nog een beetje talkpoeder aanbrengen om de zachte buitenste laag te herstellen.

Eigenschappen:

Totale lengte: 15.5 cm
Totale breedte: 5.5 cm
Tunnel lengte: 14 cm
Gewicht: 225 gram
Materiaal: TPE
Gemaakt in Japan door Toy’s Heart

Deze compacte onahole voelt geweldig aan en is speciaal ontwikkeld om verschillende soorten stimulatie te geven wanneer je hem op verschillende manieren beweegt. Het is de vertrouwde kwaliteit van Toy’s Heart, maar heel betaalbaar vanwege de kleine hoeveelheid materiaal.

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 225,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 140,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Definitely the most stimulating onahole I got
Gereviewd door Riva
Cleaning:
1,25 ★ Turning it inside out didn't breake it

Durability:
1,50 ★ no changes after about 10 uses

Feeling:
1,50 ★ really firm material, very tight, much big bumps

Extras:
0,25 ★ lubricant included

Sum:
4,50 ★ | ★★★★★

My opinion:
The onahole looks quite boring, the entrance looks like a hole in a gap and the inner structure are only symetric bumps. But don't be fooled by its look. The onahole is very stimulating and the material is really firm. Due to the inner symmetry, the onahole can be rotated too. Through the firm material and the tight entrance it won't leak much lubricant. The onahole comes with a bag of lubricant. After about 15 uses it gets sticky.

My summary:
Definitely the most stimulating onahole I got.

My summing: ★★★★★
Translate review