This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / A bride on the wedding night

A Bride On The Wedding Night

‘A Bride On The Wedding Night’ is een Onahole van Toysheart en geen high-end masturbator, maar een onahole in het lagere segment.

De doos ziet er leuk, maar wat klein uit. En de langwerpige verpakking heeft een afbeelding van een half naakte bruid die haar borsten ondersteunt.

A bride on the wedding night

Als je de onahole uit de verpakking haalt, lijkt het eigenlijk een soort slurf. Ja je leest het goed, dit zou bijna de binnenkant van een dubbel laagse onahole kunnen zijn. Want deze lange onahole is ongeveer 1,5 cm dik en op sommige plekken wat dunner.
De ingang is vrij strak de rest van de tunnel bestaat uit vernauwingen en ribbels.

Trouwen? Toch maar niet…

Eindelijk is het zover, de nacht waar je al jaren naar uitgekeken hebt. De huwelijksnacht, eindelijk geeft ze zich over aan jou… maar helaas dit is niet helemaal wat je ervan verwacht had.

Misschien is dit Toysheart manier om trouwen te ontmoedigen, of is dit gewoon wat je kan verwachten van een onahole onder de 10 euro.
Dit is niet de beste onahole die we verkopen en ‘A Bride On The Wedding Night’ is dan ook meteen de goedkoopste onahole op onze website.

Vacuum

Maar zeker wel een leuk product voor erbij, of om een keer te proberen. De ‘A Bride On The Wedding Night’ geeft veel vacuüm en je zeker wel genot beleven aan deze sleeve.

Het gebruik van ‘A Bride On The Wedding Night’ voelt een beetje als een sok aan en uittrekken, de achterkant van de onahole is zwabbert alle kanten uit en je moet dit bruidje begeleiden, zodat je penis tot achteraan in de tunnel komt.

Als je de onderkant vast houd en de bovenkant naar boven uit stretched krijg je een sterk vacuüm waarbij de bovenkant van de ‘A Bride On The Wedding Night’ op hetzelfde moment over je penis heen trekt.

Je zou het een beetje kunnen vergelijken met 4 Tenga eieren aan elkaar geregen en hé dan is dit zeker wel een onahole die ‘ok’ is voor dit bedrag.

Daarbij is het een leuk cadeautje of meepakker bij een andere onahole.

Afmetingen A Bride On The Wedding Night

Lengte: 17cm
Tunnel lengte: 15cm
Gewicht: 150 gram

Verpakking B80×H190×D60
Glijmiddel sample van 12ml meegeleverd

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 150,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 150,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Mr.
Gereviewd door QPbmCRVM
20
Translate review
Product
Service
Not as bad as I expected.
Gereviewd door Anonymous
The smell of the product after opening the box was not the greatest. The material it is built out of is sticky. I like it, due to the fact that I bought it with another product and it's a nice change of pace.
Translate review